PROJECTLEIDER BOUW M/V

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de volledige organisatie van diverse bouwprojecten. U zorgt voor een stipte planning, een correct rendement en een superieure kwaliteit van uw projecten. Dit doet u via interne overlegvergaderingen, werfvergaderingen en contacten met leveranciers en onderaannemers.
U stuurt de eigen ploegen aan om de ruwbouwprojecten vlot te laten verlopen en volgt de onderaannemers correct op voor de afwerking van de projecten. Via tussentijdse en eindrapportering geeft u deze vorderingen weer en laat u zien wat u met uw team kan bereiken.
U genoot een opleiding bouwkundig ingenieur. U kan al terugblikken op enkele jaren ervaring als projectleider. (of u start als schoolverlater in de functie van werfleider om verder uit te groeien tot een projectleider) Met uw bouwkundige dossierkennis weet u te anticiperen op problemen en kan u prioriteiten stellen. U kan zowel zelfstandig als in team werken en weet uw mannetje te staan om uw medewerkers aan te sturen. Kortom, per project bewaakt u de kwaliteit, het rendement, de planning en het imago van de onderneming.

Mevaco biedt voor deze functie
• Aangename sfeer in een familiaal kwaliteitsbedrijf met sterk groeipotentieel.
• Een zeer competitieve verloning met extra legale voordelen.
• Voltijds contract onbepaalde duur. 
• Er is een firmawagen voorzien.
Solliciteren voor deze functies kan door contact op te nemen met mevrouw Karla Meerschman via e-mail naar kmeerschman@mevaco.be of bellen naar 09/325.73.50

Mevaco vindt jouw kwaliteiten belangrijker dan je leeftijd, je geslacht, je etnische afkomst of je nationaliteit. Daarom krijgt iedereen van bij de start gelijke kansen.