Meer info?

Over ons

Mevaco Bouwbedrijf werd in 1980 opgericht door Josef Meerschman. Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde Mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers.

Mevaco richt zich op de openbare sector, op residentieel vastgoed en restauraties. Wij verkiezen uitdagende projecten, waarin architectuur waarde krijgt en het bedrijf zich kan profileren met hoogstaande kwaliteit.

Vandaag staat Josef Meerschman aan de leiding van dit familiebedrijf, samen met Stijn en Karla Meerschman.

Inmiddels is Mevaco eveneens een gewaardeerde speler in de bouw van appartementen en worden er jaarlijks een 100-tal appartementen sleutelklaar afgeleverd, zowel voor promotoren en projectontwikkelaars als voor eigen promotieprojecten.

Mevaco staat in voor de realisatie van ruwbouw t.e.m. afwerking. we bieden een totaalconcept aan, om de klant volledig te ontzorgen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het coördineren van de inrichting en afwerken van de appartementen.

Bij Mevaco kan u terecht met al uw vragen, wensen en opmerkingen bij één en dezelfde partner. Op deze manier ontstaat een vertrouwensrelatie en wordt samenwerken extra efficiënt.

Mevaco is een moderne onderneming, die naast kwaliteit ook zoveel mogelijk rekening houdt met een milieubewuste productie. De veiligheid op de werf speelt een belangrijke rol in de bedrijfsfilosofie, dat tonen we ook aan met ons VCA**-veiligheidscertificaat.

Familiebedrijf
Familiebedrijf
Efficiënt
Efficiënt
Milieubewust
Milieubewust
Ervaren
Ervaren
Mevaco bouwbedrijf
Samen aan de toekomst bouwen.

Team

Het familie bedrijf biedt vandaag werk aan 70 eigen medewerkers. Mevaco wordt geleid door Josef Meerschman, samen met Karla en Stijn Meerschman.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wil u samenwerken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!