Meer info?

Residentie Goudsbloem

Residentie Goudsbloem is een kleinschalig en energiearm nieuwbouwproject bestaande uit 14 comfortabele leefappartementen met 1 en 2 slaapkamers en zonneterrassen verspreid over de eerste drie bouwlagen en twee penthouses op de dakverdieping met riante terrassen in combinatie met groendaken.

De residentie is gelegen op de kop van de fietsstraat ‘Legestraat’, de verkeersarme ‘Driesstraat’ en de verbindingsweg ‘Gaversesteenweg’, nabij het shoppingcenter de Driespoort en het trein- en busstation. De Driespoort biedt een ruim aanbod van kleding-, interieur- en kinderwinkels evenals een grote supermarkt van Albert Heijn, een postverdeelpunt en een fitness. Ook de supermarkten van de diverse grote ketens liggen binnen een straal van minder dan 2 kilometer. De vele restaurants, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het toekomstige cultureel centrum, allen op wandel- en fietsafstand, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis.

Het hoge comfort vertaalt zich tevens in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Deze appartementen onderscheiden zich naast hun ecologisch en duurzaam karakter door hun hedendaagse architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Videopresentatie: https://bit.ly/2WuBcVR

Bouwheer
Fraeye Projects

Architect
Abscis Architecten bvba

Projecttype
Projectontwikkeling

Timing
2020 -2021

Info en verkoop
https://www.landbergh.be/nl/nieuwbouw/1730346/te-koop-bij-landbergh-energiearme-nieuwbouwappartementen-te-koop-in-deinze

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wil u samenwerken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!