Meer info?

Scheeplosser SoGent

Heerlijk groen wonen in de rand van Gent.

Scheeplosser is een open uitnodiging voor hen die op zoek zijn naar een rustige en groene leefomgeving nabij de stad. Een permanent uitzicht op het groen: op uw eigen terras of in uw privé-tuin en in het park van bijna 10 hectare, annex boomgaard. U kan er heerlijk wandelen, lopen en fietsen, met voorrang op de auto. Scheeplosser situeert zich op een woonerf waar gemotoriseerde voertuigen maximaal 20 km/u mogen rijden.

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil.

Zin in een comfortabel natuurleven vlakbij de stad, alleen, met zijn tweeën of met het gezin? Scheeplosser verrast u ook met zijn prijs.

Scheeplosser is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter. Het totale project overkoepelend door stadsontwikkelaar SoGent bestaat uit een mix van woningen en appartementen.  SoGent koos voor de bouw van de appartementen Mevaco als partner.

Bouwheer
Sogent - Mevaco

Architect
Architecten Els Claessens en Tania Vandenbussche

Projecttype
Projectontwikkeling

Timing
In uitvoering

Info en verkoop
https://altro-projects.be/vastgoed/nieuwbouw/Sint-Amandsberg/9040/heerlijk-groen-wonen-in-de-rand-van-gent/

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wil u samenwerken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!